Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Kerstballen

Een kerstboom zonder ballen, is toch eigenlijk gewoon maar een boom. Kies voor de gezelligste kerstballen en breng de echte sfeer in de woonkamer, en de kerstboom. Kies bij ons uit de leukste , en enorm handig, onbreekbare kerstballen in verschillende soorten en maten.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 158 producten

Samen de kerstboom versieren met kerstballen

Ze zijn de blikvanger van de kerstboom "kerstballen". Voor veel gezinnen is het een moment om naar uit te kijken, samen de kerstboom versieren. De één is verantwoordelijk voor de kerstverlichting, en de ander hangt de kerstballen nauwkeurig op zijn plek.

Onbreekbare kerstballen

Kerstballen gemaakt van glas brengen nogal wat nadelen met zich mee. Vooral in combinatie met jonge kinderen en huisdieren zijn deze kwetsbare kerstballen vaak geen succes. Bij ons kan je onbreekbare kerstballen van kunststof kopen. Ideaal, want ook al stoot de hond of kat er per ongeluk tegen aan is er niets aan de hand! Alleen maar voordelen dus, en ze zijn net zo mooi.

Foam kerstballen

Naast de kunststof kerstballen hebben wij ook kerstballen van foam. Deze kerstballen worden steeds populairder. Het mooie aan foam kerstballen is dat er bepaalde glitters en paillet op zijn gedaan voor een leuk speels effect.

Onze tuincentra