Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Kerstverlichting buiten

Wat is er mooier dan na een lange dag werken richting huis rijden en al bij de voortuin worden verwelkomd door allerlei soorten kerstverlichting? Met ons ruime assortiment kerstverlichting voor buiten voorzie je je tuin van een (letterlijk en figuurlijk) schitterende look. Maak van de voortuin, achtertuin en gevel echte blikvangers door bijvoorbeeld met koppelbare verlichting, LED lichtfiguren of ijspegelverlichting aan de slag te gaan. Iedereen die langsloopt zal nog eens extra omkijken!

Kerstverlichting buiten: figuren

Een verlichte sneeuwpop, een LED kerstman of een fonkelend hert zijn elementen die jouw tuin naar een nóg gezelliger niveau tillen. Zeker wanneer je kinderen in huis rond hebt lopen, is zo'n sprookjesachtige toevoeging aan de tuin extra speciaal. Met zo'n bijzonder lichtfiguur maak je absoluut herinneringen voor het leven. Ook voor de buurt is het leuk! Wanneer de buurman langs je woning loopt, zal hij hoe dan ook genieten van de objecten die jij in jouw tuin laat shinen. Laat je inspireren door ons aanbod en inspireer weer anderen met jouw fantastisch verlichte buitenplek.

Decoratieve kerstverlichting voor buiten

 

Koppelbare kerstverlichting: lichtsnoer buiten toepassen

Wanneer je je huis en tuin van top tot teen in hogere kerstsferen wilt brengen, mag verlichting uiteraard niet vergeten worden. De meeste andere soorten decoratie, zoals opblaasbare kerstartikelen, kransen of guirlandes, zijn alleen overdag zichtbaar wanneer velen op werk of op school zijn. Kerstverlichting buiten houdt dat feestelijke gevoel vast, juist als het donker is en je thuis bent. Tijdens de feestdagen kan het immers al extra vroeg gaan schemeren. Denk eens aan een klassiek lichtsnoer buiten. Die lichtslingers zijn een gemakkelijke manier om een ​​vleugje kerstplezier toe te voegen aan een terras, veranda of balkon. De kerstlampjes kunnen over de lengte van een schutting worden verdeeld of om een ​​lichtpaal, boomstam, reling of iets anders worden gewikkeld. Door voor koppelbare verlichting te kiezen, kan je een behoorlijke lengte verlichten. Je hebt slechts één stopcontact nodig en middels een adapter kan je alle losse snoeren met elkaar verbinden, zodat je meters lang fonkelend plezier krijgt. 

Koppelbare kerstverlichting


 

IJspegelverlichting en een LED kerstboom

IJspegelverlichting is een ander populair type kerstverlichting voor buiten. Eenmaal aan, creëren ijspegellampen de illusie dat er ijspegels aan het raam of dak hangen. Sommige icicle lichtjes hebben zelfs bijzondere vormen, zoals sneeuwvlokken. Enorm feestelijk en zeer sfeervol! Als je geen stopcontact buiten hebt, overweeg dan om ijspegellichtjes op batterijen aan te schaffen. Ook een Fairybell vlaggenmast kerstboom biedt je een unieke ervaring. De unieke LED verlichting is makkelijk te bevestigen aan een bestaande vlaggenmast om zo een spectaculaire kerstboom te creëren. Je hebt Fairybell kerstbomen tot wel 12 meter! Ook als je geen vlaggenmast hebt, kan je een LED kerstboom kopen. De versies onder de 6 meter hebben een eigen mast, inclusief grondpin om ‘m eenvoudig te bevestigen. Wil je tot grotere hoogte stijgen met je alternatieve kerstboom? Er zijn ook deelbare aluminium vlaggenmasten te koop die tot wel 8 meter kunnen reiken.

Fairybell vlaggenmast kerstboom

 

Buitenverlichting kerst online kopen

Er is voor ieder wat wils op het gebied van kerstverlichting voor buiten. De verlichting is bestand tegen kou, wind en regen, waardoor je de kerstlichtjes de hele kerstperiode (en misschien nog wel wat langer) kunt laten hangen. Of je nu op zoek bent naar traditionele, subtiele kerstverlichting of verlichting die de hele buurt een showtje kan geven; je vindt precies op KoopKerstverlichting.nl precies wat je nodig hebt voor de feestdagen! Vanaf een bedrag van €44,95 bezorgen we geheel gratis in heel Nederland.

Ons aanbod kerstverlichting voor buiten

Onze tuincentra