Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Kerstballen kopen

Wie aan Kerstmis denkt, denkt aan een kerstboom en wie aan een kerstboom denkt, denkt aan kerstballen. Geen kerstboom is compleet zonder kerstballen. Bij ons ben je gelukkig aan het juiste adres voor allerlei soorten kerstballen, kersthangers en andere ornamenten voor in de boom. We vertellen je graag wat meer over de trends en hoe je die kerstornamenten zo mooi mogelijk ophangt.

Samen de kerstboom versieren: tips & tricks

Ze zijn de blikvanger van de kerstboom: grote, kleine, glazen of plastic kerstballen. Voor veel gezinnen is het versieren van de kerstboom iets waar maandenlang naar wordt uitgekeken. Maar hoe versier je de kerstboom nou op zijn allermooist? Je begint met de verlichting. Kies de kleur van de lampjes en streng die bij jouw boom past, zodat de draad enigszins wordt verborgen. Leg de lampjes op bepaalde plekken extra ver in de boom om voor diepte te zorgen. Begin aan de basis van de stam en werk omhoog, waarbij je je lichtjes op elke grote tak laat rusten. Vervolgens versier je de boom met een guirlande of slinger. Daarna volgen de ballen en kersthangers. Reserveer de meest zichtbare plek voor je favorieten. Hang daarna de grotere ornamenten op en verdeel ze gelijkmatig rond de boom. Kerstballen in één kleur, maar verschillende maten en texturen zorgen voor een gevoel van eenheid. Hang de grotere onderaan, de kleinere bovenaan. Zorg ervoor dat je wat ornamenten dichter bij de stam hangt om diepte te creëren. Ze reflecteren het licht om je boom van binnenuit te laten schitteren. 

Kerstdecoratie

 

Plastic kerstballen: onbreekbaar en dus duurzaam

Kerstballen gemaakt van glas zijn mooi, klassiek, maar brengen stiekem nogal wat nadelen met zich mee. Vooral in combinatie met jonge kinderen en huisdieren zijn deze kwetsbare kerstballen vaak geen succes. Bij ons kan je daarom onbreekbare kerstballen kopen. Met deze kunststof kerstballen en andere kerst ornamenten maak je van deze kerst niet alleen iets prachtigs, maar ook iets praktisch! Je hoeft immers niet constant op je tenen te lopen wanneer je in de buurt van de kerstboom komt. Ook is het versieren van de boom een stressvrije activiteit, zonder gevaar op rondslingerend glas. Naast het feit dat plastic kerstballen gewoonweg handiger zijn, is ook de fijne prijs een leuke bijkomstigheid. Kunststof ballen zijn namelijk een stuk goedkoper dan glazen kerstballen - en dat is weer fijn voor de portemonnee. Je doet er enorm lang mee en dus zijn plastic kerstballen een duurzame investering.

Plastic kerstballen

 

Bijzondere kerstballen: trend van het moment

Je hebt dé kerstballentrend van de laatste jaren vast voorbij zien komen: 'foute' kerstballen in allerlei grappige vormen. Een avocado, een flamingo en een glas wijn in de boom? Het kan allemaal! Zo maak je je kerstboom extra persoonlijk. Je kunt 'm immers helemaal aanpassen naar jouw interesses en hobby's. Dit soort ballen zijn ook superleuk om cadeau te doen. Daarnaast zijn kinderen dol op de vrolijke kleurtjes en grappige vormen van deze bijzondere kerstballen. Mag het wat jou betreft wat klassieker? We hebben klassiek ronde kerstballen in allerlei kleuren en maten. Ook hebben we speciale mix-sets waarbij onze stylisten al hebben gekeken naar de mooiste kleurcombinaties. Kies jouw favoriet en vul je digitale winkelmandje met de leukste ballen op KoopKerstverlichting.nl. We bezorgen gratis bij een bestelling vanaf €44,95. 

Ons assortiment kerstballen

Onze tuincentra