Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Koppelbare kerstverlichting

Kwalitatief goede kerstverlichting, koppelbaar en geschikt voor binnen- en buiten. Dát is de kerstverlichting van Luca Connect! Koppelbare kerstverlichting is ideaal voor iedereen die een groot kerstproject op de planning heeft. Maak je keuze tussen gloeilamp verlichting (Luca XP) of LED verlichting (Luca 24).

 Gratis bezorging vanaf € 44,95  

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen     Voor 15:00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 37 producten

Wat is koppelbare kerstverlichting?

Koppelbare kerstverlichting is ideaal voor iedereen die grootste plannen met zijn kersthuis heeft. Wil je je huis en tuin dit jaar letterlijk en figuurlijk laten schitteren? Dan is de verlichting van Luca Lighting zeker het overwegen waard. Hoe het werkt? Het woord 'koppelbaar' zegt het eigenlijk al: je begint met een standaard 'startsnoer' die je kunt uitbreiden met meerdere losse lichtslingers, -snoeren, en -kabels. Middels een adapter kan je deze met elkaar verbinden, zodat je meters lang fonkelend plezier krijgt. Misschien wil je de goot of de gehele schutting dit jaar wel verlichten? Je herkent de verlichting eenvoudig aan de verdikte uiteinden die je met elkaar kunt verbinden. 

Meer over Luca Lighting

Luca Connect XP

Luca Connect XP is een koppelbare serie van Luca Lighting. Hiermee haal je 220 volt kerstverlichting van de hoogste kwaliteit in huis. De stevige rubberen kabels zijn geschikt voor gebruik buitenshuis en beschikken over eenvoudige koppelstukken om de verlichting te verlengen. De warm-witte gloeilampjes geven een gezellige sfeer, die natuurlijk perfect bij de kerstdagen past. Er is keuze uit reguliere verlichtingssnoeren, ijspegels (icicle), gordijnverlichting, slangverlichting of een compleet buxusnet.

Luca Connect XP accessoires

Wat niet mag worden vergeten bij de aankoop van die leuke verlenglichtjes, zijn de basisaccessoires. Die lampjes dienen bijvoorbeeld te worden aangesloten op een startkabel. Je kan wel tot 100 systeem meters op één startkabel aansluiten. Ook is er een assortiment beschikbaar met verlengsnoeren om de lege stukken te overbruggen. Een koppelring voor meerdere aansluitingen, t-stuk, of een kabelgoot voor de slangverlichting vind je ook in ons assortiment.

Luca Connect XP

Koop koppelbare kerstverlichting van Luca Lighting | KoopKerstverlichting.nl

Luca Connect 24 LED

Ook de LED variant mag anno nu zeker niet ontbreken: Luca Connect 24 LED is professionele koppelbare LED kerstverlichting, geschikt voor particulier gebruik. Het is één van de veiligste en meest flexibele decoratieve kerstverlichting die te koop is. De lampjes hebben een goede lichtsterkte in een prachtige, sfeervolle warm-witte kleur, zijn energiezuinig en hebben een zeer lange levensduur. Leuk voor de uitstraling van je huis en tuin, maar ook zeker voor je portemonnee!

Luca Connect 24 LED Accessoires

Ook voor de LED koppelbare verlichting van Luca Connect zijn er verschillende accesoires beschikbaar om het aansluiten van de kerstverlichting eenvoudiger te maken. Een transformator van 700 tot 1500 lampjes geeft je de mogelijkheid meerdere snoeren op één trafo aan te sluiten. Ook hiervan zijn verlengsnoeren beschikbaar.

LET OP! LUCA XP EN LUCA 24 ZIJN NIET KOPPELBAAR MET ELKAAR! 

Luca Connect 24 LED

Koop koppelbare kerstverlichting van Luca Lighting | KoopKerstverlichting.nl

Koppelbare kerstverlichting kopen op KoopKerstverlichting.nl

Heb je een groot project op de planning? Dan loont het zeker om eens in de koppelbare verlichting van Luca te duiken. Je hebt slechts één stopcontact nodig en kunt alsnog je gehele woning van top tot teen in de spotlights zetten. Dat is nog eens gezellig thuiskomen tijdens de donkerste maanden van het jaar. Inspireer ook de buren met jouw fonkelende kersthuis! Bestel vandaag nog jouw LED kerstverlichting op KoopKerstverlichting.nl. We verzenden onze producten snel, goed verpakt en in veel gevallen helemaal gratis. Ho ho hopelijk zien we je bestelling snel tegemoet!

Klantenservice

Onze tuincentra