Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Kerstverlichting

Kerstverlichting is een onmisbaar element tijdens de gezellige wintermaanden. Kerstlampjes in allerlei vormen en kleuren maken van jouw kersthuis écht iets bijzonders. Kerstboomverlichting, een LED kerstboom, een verlicht figuur of vlaggenmast verlichting; de mogelijkheden wat betreft verlichting zijn eindeloos. Breng jouw huis en tuin compleet in de kerstsfeer met ons bijzonder ruime assortiment kerstverlichting. Bestellingen vanaf €44,95 euro worden gratis thuisbezorgd. Dit doen we uiteraard zo snel mogelijk. 

Kerstboomverlichting: binnen & buiten

 

Kerstverlichting buiten en binnen

Wil je kerstverlichting buiten én binnen ophangen? Dat kan op allerlei manieren. Voor elk project zijn er kerstlichtjes die perfect passen. Koppelbare verlichting van Luca Connect is bijvoorbeeld ideaal voor het gebruik in buiten, zoals langs de schutting, regengoot of in bomen, maar ook binnenshuis. Het is één van de veiligste en de meest flexibele soort decoratieve kerstverlichting die te koop is. Luca Connect kerstverlichting is zowel beschikbaar met LED lampjes, als met gewone lampjes. Tegenwoordig is een groot gedeelte van die buitenverlichting van LED. Dat is een goede trend, want een LED kerstboom is tot wel 5x energiezuiniger dan traditionele gloeilampjes. Dit soort lampjes hebben daarnaast een levensduur van vaak tot wel 50.000 uur én ze geven minder warmte af. Een stuk veiliger dus!

Tip! In ons assortiment vind je onder andere ook de schitterende verlichting van Lumineo. Alle Lumineo kerstverlichting heeft een tijdschakelaar om de verlichting op het gewenste tijdstip aan of uit te zetten. Dit voorkomt onnodig energieverbruik.

Hoeveel kost het om een kerstboom te verlichten?

Je kan de kerstboom dit jaar lekker laten branden, want het gaat maar weinig effect hebben op je energierekening. Uit onderzoek blijkt dat 30 dagen 8 uur per dag de kerstboom verlichten (met LED) minder dan ongeveer 1 euro kost. Het energieverbruik van 1 maand LED kerstboomverlichting is vergelijkbaar met 8 uur televisie kijken of één wasbeurt. Bovendien blijven in veel huishoudens één of meer schemerlampen uit als de kerstboom ‘aan’ is. Ga dus volop van de kerst genieten!

In de spotlight: clusterverlichting

Clusterverlichting is waarschijnlijk de meest populaire soort kerstboomverlichting voor binnen en buiten. De naam geeft al een beetje weg waarom: de geclusterde lampjes geven een flinke dot licht en zijn daardoor zeer sfeervol. De lampjes hebben een onderlinge afstand die veel korter is dan bij traditionele snoeren. Je hoeft dus geen kilometer kabel in huis te halen; deze elegante lichtbundel maakt meteen indruk! De lichtjes zijn zelfs op de grootste boom gemakkelijk te draperen. Onthoud dat de verlichting niet de hele boom hoeft te bedekken, omdat je ook wat ruimte nodig hebt om je decoraties op te hangen. 

Tip! Door de verlichting op bepaalde punten wat dieper in de boom te stoppen, zorg je voor diepte.

Clusterverlichting

 

Creëer sfeer

Houd je van kleur? Wie graag multi-colour kerstverlichting wil, kan bijvoorbeeld kiezen voor Lumineo kerstverlichting. Ga voor een uitbundig kerstfeest in de woonkamer met clusterverlichting met 1128 lampjes. Deze kerstverlichting heeft acht verschillende twinkle functies, van snel knipperend tot continu aan. Zo kun je de sfeer in huis makkelijk aanpassen naar jouw wens.

Klantenservice

Onze tuincentra