Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Kerstverlichting binnen

In de wintermaanden is het buiten koud en donker, dus zoeken we de warmte en gezelligheid vooral binnenshuis op. Als je je woning zo sfeervol mogelijk in wilt richten, mag kerstverlichting uiteraard niet ontbreken. Kerstverlichting binnen zorgt voor een magische sfeer waar je geen genoeg van kunt krijgen. Het is immers veel leuker thuiskomen in een huis dat spectaculair schittert! Of je je woning nu wilt verrijken met LED kerstverlichting, batterijverlichting, clusterverlichting of koppelbare kerstverlichting, tijdens deze gezellige feestdagen mogen kerstlampjes niet ontbreken. Je bestelt ze eenvoudig online op KoopKerstverlichting.nl. We bezorgen snel en gratis bij een besteding vanaf €44,95.

Kerstboomverlichting

Wanneer je aan kerstverlichting denkt, denk je vaak direct aan de kerstboom. De boom is voor velen immers hét element dat symbool staat voor een gezellige kerst. Er is echter niet één soort kerstboomverlichting. Je kunt gaan voor de wat grotere bolletjes, de zogenaamde Cherry lights, traditionele kaarsverlichting of misschien wel voor geclusterde lampjes in elk denkbare kleur. Allen hebben zo hun voordelen en charme. Zo ben je met clusterverlichting, door de hoeveelheid lampjes, lekker snel klaar. Leg ze wat dieper op de tak voor een bijzonder speels effect.

Gekleurde kerstverlichting

Eén van de trends op het gebied van kerstboomverlichting en andere verlichting voor binnen zijn kleurrijke lampjes. Met gekleurde kerstverlichting ben je verzekerd van een woning die iedereen vrolijk betreedt. Kleur zorgt voor blijdschap, dus waarom zou je je kerstboom niet in een regenboog aan vrolijke tinten veranderen? Ook voor alle andere plekjes in huis is veel kerstverlichting in bijzondere kleuren verkrijgbaar. Versier bijvoorbeeld de vensterbank met prachtige slangverlichting die van kleur verandert. Misschien wil je wel een LED projectie op de muur laten zien middels een laser. De mogelijheden wat betreft decoratieve kerstverlichting zijn eindeloos!

Decoratieve kerstverlichting

 

Wat kost kerstverlichting?

Het is altijd goed je bewust te zijn van je stroomgebruik. Wij krijgen daarom ook regelmatig de vraag wat kerstverlichting aan stroom kost. Het korte antwoord is dat dat absoluut niet veel is. Als je een maand lang elke dag 8 uur lang een kerstboom laat branden met een snoer van 700 LED-lichtjes, kost dit minder dan €1,- voor de hele maand. Je hoeft je kerstverlichting dit jaar dus ook zeker niet uit te laten. Sterker nog; er mag wel eens wat meer worden uitgepakt! Dat heb je meer dan verdiend. Wel is het goed om in ieder geval LED verlichting te overwegen. LED is immers al heel veel energiezuiniger dan andere verlichting. Door ook een timer te gebruiken, zal je verlichting niet branden op momenten dat je van huis bent of slaapt. Stel ‘m bijvoorbeeld maximaal vijf uur per dag in. In de meeste gevallen zal je verlichting na acht uur branden automatisch uit gaan.

Batterijverlichting 

Geen stopcontact in de buurt of geen zin in gedoe met snoeren? Geen probleem! Wij hebben namelijk een ruime keuze batterijverlichting voor binnen in ons assortiment, van gezellige theelichtjes en draadverlichting tot LED kaarsen of snakelights. Ook dit soort verlichting is natuurlijk zeer energiezuinig. Ook is het een heel veilige vorm van verlichting. Probeer het eens uit! Omdat wij scherp inkopen, kunnen wij de artikelen ook voor een scherpe prijs aanbieden. Bestel dus vandaag nog jouw favoriete kerstlichtjes. Wij leveren onze producten snel en goed verpakt.

Ons volledige assortiment kerstverlichting voor binnen

Onze tuincentra