Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Decoratieve kerstverlichting

Versier jouw huis van piek tot teen met onze bijzonder leuke selectie decoratieve verlichting. In deze categorie vind je verlichting in de breedste zin van het woord. Zo zijn er LED ballen, fonkelende sterren, kaarsen op batterij, maar ook verlichte diertjes die graag een plekje in jouw huiskamer willen veroveren. Bestel jouw favoriete kerstlichtjes in de webshop van KoopKerstverlichting.nl! We verzenden onze kerstverlichting snel en zorgvuldig verpakt zodat jij er rap mee aan de slag kunt.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95  

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen     Voor 15:00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 150 producten

Van verlichte figuren tot LED openhaard

Tijdens de koudste, maar gezelligste dagen van het jaar mag je absoluut uitpakken. Het is natuurlijk zoveel leuker thuiskomen in een sfeervol verlicht huis dan in een woning met slechts een paar lampen. Ga er dus voor en houd je niet in tijdens het bestellen van kerstverlichting. We snappen dat je bij kerstlampjes waarschijnlijk als eerste aan kerstboomverlichting denkt, maar er is anno nu zoveel meer te ontdekken. Versier jouw huis dus met de mooiste decoratieve verlichting. Denk bijvoorbeeld aan een laser projector die de mooiste figuren op jouw binnen- of buitenmuur maakt. Ook hebben we verlichte figuren, nep kaarsen en zelfs LED haardvuur. Met zo'n nep openhaard hoef je je niet druk te maken over de aanleg van een rookkanaal of de veiligheid van je kinderen en huisdieren. De haard is door het realistische vlammeneffect bijna niet van echt te onderscheiden en heeft dus diezelfde sfeervolle impact.

Kerstboomverlichting

Eén van onze favorieten: de LED kaars

Zoals je weet zijn de mogelijkheden wat betreft verlichting eindeloos. In deze categorie wordt dat nog maar eens al te goed bewezen. Eén van onze favoriete lampen die je hier kunt vinden? De LED kaarsen van Lumineo. Soms heb je van die plekken in huis waar je liever geen kaars neerzet, omdat het gewoonweg geen veilige plek is. Misschien ben je bang dat je de kaars vergeet en onverhoopt in slaap valt voordatt je 'm hebt kunnen uitblazen. Dan zijn deze nep kaarsen de perfecte oplossing. De kaarsen zijn gemaakt van wax en worden gesierd door een realistische 3D vlam. Hierdoor zijn deze kaarsen niet van echt te onderscheiden. Je verbruikt ook nog eens geen stroom, want ze werken op batterijen. De timer zorgt ervoor dat de verlichting 6 uur brandt en dan vanzelf weer uit gaat. Ideaal!

IJspegelverlichting

LED kaars kopen? | KoopKerstverlichting.nl

Decoratieve kerstverlichting kopen bij KoopKerstverlichting.nl

Negen van de 10 producten in deze categorie zijn gemaakt van LED-verlichting. Dit is tegenwoordig de standaard soort kerstverlichting en dat is uiteraard niet zomaar. LED is energiezuinig en dus bespaar je zo toch een aantal centjes in de duurste maand van het jaar. LED is daarnaast veilig en ijzersterk. Je kunt het vaak voor zowel binnen als buiten gebruiken. Vergeet ook die 50.000 branduren niet. Je geniet dus zeer lang van je kerstlampjes. Meer weten over onze decoratieve kerstverlichting of over het bestelproces? Schroom niet om contact op te nemen. We zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Klantenservice

Onze tuincentra