Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Kaars verlichting

Door met kaars verlichting aan de slag te gaan, ga je op de nostalgische tour. De vrolijke lampjes hebben de vorm van een kaars, maar zijn niet zo gevaarlijk als hun echte voorgangers. Het is tegenwoordig haast niet meer voor te stellen dat er echte kaarsjes in de boom hingen. Gelukkig is er anno nu een verantwoord alternatief met dezelfde charme. Bestel jouw favoriete kaars verlichting in de webshop van KoopKerstverlichting.nl! We verzenden onze verlichting snel en zorgvuldig verpakt zodat jij er rap mee aan de slag kunt.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95  

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen     Voor 15:00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten

Nostalgie ten top

Creëer die fantastische kerstsfeer met deze traditionele clip-on kaars boomlampjes. De groene kabel valt prachtig weg in de kleur van je dennenboom en dus zijn alle ogen straks gericht op die warm-witte lampjes. Je vindt in deze categorie de kaarslampjes van Lumineo, een topmerk op het gebied van vooruitstrevende, maar dus ook klassieke kerstboomverlichting. Elke kaars is een paar centimeter hoog en gemonteerd op een donkergroene clip waarmee je 'm eenvoudig aan de takken van je kerstboom kunt bevestigen. De 30 of bijna 50 helderwitte lampjes piepen uit boven realistische ivoren kaarsen met een druipend waxeffect. Deze binnenverlichting is perfect voor het aankleden van grotere bomen.

IJspegelverlichting

 

Hoeveel lampjes in de kerstboom?

De kaarsjes van Lumineo hebben ook een ander leuk effect: ze kunnen, net als echte kaarsen natuurlijk, een beetje flikkeren. Door dit bewegende lichtspel komt je kerstboom echt tot leven, zonder dat je je druk hoeft te maken over brandgevaar. De clip-on kerstboom kaarslichten bieden je een veilige, moderne manier om te genieten van een ouderwetse kersttraditie. Door het clipsysteem is het eenvoudig om je lampjes nét wat anders te positioneren waar dat nodig is. Hoeveel lampjes je nodig hebt, hangt echter af van de boom die je hebt aangeschaft. Met onderstaande tabel geven we je graag een richtlijn voor het aantal lampjes per maat boom:

Hoogte boom      Aantal lampjes (van 'gewoon' tot riant)
100 cm   ± 150 tot 300 lampjes
150 cm   ± 300 tot 600 lampjes
200 cm   ± 600 tot 1000 lampjes
250 cm   ± 1000 tot 1500 lampjes
300 cm   ± 1500 tot 2000 lampjes     


Er moet opgemerkt worden dat het bij kaars verlichting extra lastig is om in te schatten hoeveel meter lampjes je echt nodig hebt. Dit hangt namelijk af van de onderlinge afstand die je gebruikt bij het plaatsen van de kaarsjes.

Clusterverlichting

Kaars verlichting van Lumineo kopen? | KoopKerstverlichting.nl

Kaars kerstverlichting kopen bij KoopKerstverlichting.nl

Ondanks dat LED tegenwoordig de standaard is, mogen de gloeilampen niet geheel in de ijskast. Door hun zachte kleur geven ze immers heel veel sfeer aan een ruimte. Lumineo zorgt er ook dit jaar weer voor dat deze kaarsverlichting gewoon weer mag! Vul dus je digitale winkelmandje met jouw favoriet(en). Meer weten over onze decoratieve kerstverlichting of over het bestelproces? Schroom niet om contact op te nemen. We zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Klantenservice

Onze tuincentra