Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Kerstboomverlichting: binnen en buiten

Trakteer jezelf dit jaar op de allermooiste kerstboomverlichting! Iedereen weet immers dat een kerstboom zonder verlichting eigenlijk maar gewoon een boom is. Til jouw groene kersttopper dan ook naar een stralend niveau met de kerstboomverlichting voor binnen en buiten. Maak hieronder je keuze en shop jouw favoriete lampjes in de webshop van KoopKerstverlichting.nl! We verzenden onze kerstverlichting rap en zorgvuldig verpakt zodat jij er snel mee aan de slag kunt.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95  

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen     Voor 15:00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 117 producten

Kerstboomverlichting voor binnen

Creëer komende feestdagen een warme en gastvrije sfeer met onze collectie kerstboomverlichting en andere decoratieve verlichtingsopties. Kies uit een breed scala aan stijlen en producttypen, zoals bijvoorbeeld kleurrijke clusterverlichting of warm witte snoerverlichting. Het verschil tussen de verscheidene soorten kerstboomverlichting voor binnen zit 'm veelal in de kleur, het aantal 'flikker standen' en de afstand tussen de onderlinge lampjes op het draad. Wat ook niet mag worden vergeten is de algehele lengte van je snoer. Houd bij gewone snoerverlichting de volgende richtlijn aan:

  1. Bij een boom van 150 tot 180 centimeter hoog, moet het snoer minimaal 12 á 14 meter lang zijn.
  2. Is je boom 200 centimeter of hoger? Ga dan voor een snoer van minimaal 16 á 20 meter.

Meer mag natuurlijk altijd!

Kerstverlichting binnen

 

Kerstverlichting binnen | KoopKerstverlichting.nl

Buitenverlichting kerst

Doe het dit jaar eens helemaal anders en versier ook eens een kerstboom buitenshuis! Zet er bijvoorbeeld twee bij de voordeur of geef je favoriete conifeer een schitterende jas. Je kunt echter niet alle soorten kerstboomverlichting ook buitenshuis gebruiken. Belangrijk is om de verpakking te checken op code IP44 of het icoontje met een waterdruppel in een driehoek. Tegenwoordig is een groot gedeelte van die buitenverlichting van LED. Dat is een goede trend, want een LED kerstboom is tot wel 5x energiezuiniger dan traditionele gloeilampjes. Dit soort lampjes hebben daarnaast een levensduur van vaak tot wel 50.000 uur én ze geven minder warmte af. Een stuk veiliger dus!

Tip! In ons assortiment vind je onder andere de schitterende verlichting van Lumineo. Alle Lumineo kerstverlichting heeft een tijdschakelaar om de verlichting op het gewenste tijdstip aan of uit te zetten. Dit voorkomt onnodig energieverbruik.

Hoeveel kost het om een kerstboom te verlichten?

Je kan de kerstboom dit jaar lekker laten branden, want het gaat maar weinig effect hebben op je energierekening. Uit onderzoek blijkt dat 30 dagen 8 uur per dag de kerstboom verlichten (met LED) minder dan ongeveer 1 euro kost. Het energieverbruik van 1 maand LED kerstboomverlichting is vergelijkbaar met 8 uur televisie kijken of 1 wasbeurt. Bovendien blijven in veel huishoudens 1 of meer schemerlampen uit als de kerstboom ‘aan’ is. Lekker laten branden dus!

Kerstverlichting buiten

Clusterverlichting buiten en binnen | KoopKerstverlichting.nl

Clusterverlichting: populair voor binnen en buiten

Clusterverlichting is waarschijnlijk de meest populaire soort verlichting voor binnen en buiten als het op kerstbomen aankomt. De naam geeft al een beetje weg waarom: de geclusterde lampjes geven een flinke dot licht en zijn daardoor zeer sfeervol. De lampjes hebben een onderlinge afstand die veel korter is dan bij traditionele snoeren. Je hoeft dus geen kilometer kabel in huis te halen; deze elegante lichtbundel maakt meteen indruk! De lichtjes zijn zelfs op de grootste boom gemakkelijk te draperen. Onthoud dat de verlichting niet de hele boom hoeft te bedekken, omdat je ook wat ruimte nodig hebt om je decoraties op te hangen. 

Tip! Door de verlichting op bepaalde punten wat dieper in de boom te stoppen, zorg je voor diepte.

Cluster kerstverlichting

Kerstboomverlichting kopen bij KoopKerstverlichting.nl

Elke boom verdient de mooiste kerstverlichting - of dat nou een buxusbol, leiboom of kerstboom is. Zowel voor binnen als voor buiten vind je hier de meest prachtige verlichting van topmerken als Lumineo, Fairybell of Luca Lighting. Ga je voor verlichting met een stekker, op batterijen of een oplaadbare soort? Misschien wil je je lampjes wel kunnen laten doen wat jij wil middels een app. De mogelijkheden zijn eindeloos! Klik lekker rond en kies de kerstboomverlichting waar jij blij van wordt. Bij vragen helpen we je graag verder. We zijn zes dagen per week bereikbaar voor advies.

Klantenservice

Onze tuincentra