Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Clusterverlichting

Clusterverlichting is onder andere ideaal voor in de kerstboom! Clusterverlichting is verkrijgbaar vanaf 192 lampjes en loopt op tot 1508 lampjes. Creëer met clusterverlichting makkelijk en snel een zee van lichtjes in uw kerstboom.

Kerstparadijs in een handomdraai

Clusterverlichting is zowel binnen als buiten te gebruiken. U tovert uw kerstboom, vensterbank en schutting in een handomdraai om tot een waar kerstparadijs. U heeft met clusterverlichting geen last meer van draden. Clusterverlichting bestaat namelijk uit een snoer met heel veel kleine lampjes op korte afstand van elkaar. Dit maakt clusterverlichting perfect geschikt voor het uitlichten van uw kerstboom, heg, schutting en planten.

Creatief met clusterverlichting

Clusterverlichting is verkrijgbaar met helder licht, in een klassiek warme en in een multi-colour variant. Geschikt voor ieder interieur en passend bij elke sfeer. Clusterverlichting leent zich namelijk uitstekend voor creatieve toepassingen. Creëer een lijnenspel van kerstlampjes door de clusterverlichting om plantenbakken te wikkelen en over uw sparren te draperen.

Klik hier voor ons complete assortiment clusterverlichting.

Onze tuincentra