Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Clusterverlichting

Met clusterverlichting haal je een bijzonder feestelijk element in huis. Uiteraard kan je de lampjes, mits ze daarvoor geschikt zijn, ook prachtig laten stralen in je tuin. Laat ze als een soort boa van lichtjes jouw kerstboom opleuken en geniet van de fonkelende warmte die de geclusterde lampjes jou brengen. Clusterverlichting is verkrijgbaar in allerlei kleuren en lengtes, en dus is er altijd een soort waarmee jij jouw huis en tuin prachtig kan versieren. Creëer met clusterverlichting makkelijk en snel een zee van lichtjes in jouw kerstboom, laat het de tafelloper tijdens je kerstdiner zijn of leuk er de vensterbank mee op. De mogelijkheden zijn eindeloos... Leer meer over dit bijzonder populaire type kerstverlichting!

Kerstparadijs in een handomdraai

Clusterverlichting is zowel binnen als buiten te gebruiken. Je tovert je kerstboom, raamkozijn en schutting in een handomdraai om tot een waar kerstparadijs. Je hoeft je met dit soort verlichting niet druk te maken over ellenlange draden en lampjes waar net teveel ruimte tussen zit. Clusterverlichting bestaat namelijk uit een snoer met heel veel kleine lampjes op korte afstand van elkaar. Dit maakt clusterverlichting perfect geschikt voor het uitlichten van allerlei elementen die gezien mogen worden.

Hoeveel stroom verbruikt mijn kerstverlichting?

Tenzij je voor batterijverlichting kiest, verbruik je altijd stroom wanneer je je huis decoratief versiert met allerhande kerstlampjes. Hoeveel stroom je verbruikt, is voor de meeste mensen echter een mysterie. Wij kunnen er kort en krachtig over zijn: het gebruik van kerstboomverlichting ga je op je energierekening niet echt opmerken. Uit onderzoek blijkt dat 30 dagen 8 uur per dag de kerstboom verlichten (met LED) minder dan ongeveer 1 euro kost. Het energieverbruik van 1 maand LED kerstboomverlichting is vergelijkbaar met 8 uur televisie kijken of één wasbeurt. Bovendien blijven in veel huishoudens één of meer schemerlampen uit als de kerstboom ‘aan’ is. Ga dus volop van de kerstperiode genieten!

De voordelen van LED clusterverlichting

In ons assortiment vind je clusterverlichting van topmerken als Lumineo en Luca Lighting. Dit is allemaal LED-verlichting en dat is een hele goede trend. LED-lampen gaan ongeveer 50.000 uur mee, veel langer dan de ouderwetse lampjes. Ze verbruiken tevens minder energie dan de standaard gloeilampen, waardoor ze de meest energiezuinige keuze zijn. Dit komt omdat ze bijna geen warmte produceren. In het verleden was LED-verlichting zwakker dan traditionele verlichting, waardoor mensen geneigd waren bij het oude vertrouwde te blijven. Dit is echter veranderd en beide soorten geven nu een vergelijkbare hoeveelheid licht. Je kunt deze lampen in allerlei kleuren en opties kopen.

Lumineo

 

Creatief met clusterverlichting

Clusterverlichting is verkrijgbaar met helder licht, in klassiek warme en in een multi-colour varianten. Er zijn statische lampjes, maar ook kerstlichtjes die je kan laten 'bewegen'. Clusterverlichting leent zich zodoende uitstekend voor creatieve toepassingen. Creëer bijvoorbeeld een lijnenspel van kerstlampjes door de clusterverlichting om plantenbakken te wikkelen. Je hebt het binnen no-time gedaan en je hebt er heel lang plezier van. Bestel snel jouw gewenste kerstlichtjes bij KoopKerstverlichting.nl. We bezorgen onze producten snel, goed verpakt en bij een besteding vanaf €44,95 helemaal gratis.

Ons assortiment clusterverlichting

Onze tuincentra