Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Kerstboomverlichting

Daar staat hij dan te stralen, de net aangeschafte (kunst)kerstboom! Hoewel hij van zichzelf al mooi is, straalt 'ie pas echt wanneer je 'm versiert met de mooiste kerstboomverlichting! Je kerstboom aankleden met fonkelende kerstverlichting is een feestelijke manier om het kerstseizoen in te luiden.

Verschillende soorten kerstverlichting

Een kerstboom kan je op verschillende manieren verlichten. Zo is er de klassieke snoerverlichting met hun warm-witte uitstraling of de felgekleurde twinkelende LED clusterverlichting. Tussen die twee zit nog een hele wereld aan kerstboomverlichting. Wel moet gezegd worden dat clusterverlichting misschien wel de meest populaire soort is. Omdat de lampjes zo dicht op elkaar zitten, is het effect extra groot. Je maakt met deze verlichting echt een statement. LED-verlichting is tegenwoordig de standaard soort clusterverlichting, met name omdat het energiezuinig en dus relatief kostenbesparend is. Je hoeft ook echt niet bang te zijn voor je energierekening. Een boom met 700 lichtjes zal je, wanneer deze 8 uur per dag brandt, nog geen euro per maand kosten. LED is daarnaast veilig, ijzersterk en gaat superlang mee. 50.000 branduren zijn zeker niet ongewoon.

Clusterverlichting

 

Kerstboom buiten verlichten

Wil je die echte kerstsfeer ook naar je buitenplek brengen? Versier een aantal bomen in de tuin! Belangrijk is natuurlijk om met kerstboomverlichting voor buiten aan de slag te gaan. Begin het versieren onderaan: de stam. Het is immers hartstikke leuk om de boomstam in kerstverlichting te wikkelen. Slangverlichting is hier het ideale product voor. Verder maakt het natuurlijk een groot verschil of je een kale wilg of een buxusbol versiert. Dikke takken kan je bijvoorbeeld ook omwikkelen met clusterverlichting of andere snoerverlichting. Een struik kan je eenvoudig versieren met LED-netverlichting. Een conifeer versier je zo'n beetje op dezelfde wijze als de kerstboom binnenshuis: begin onderaan en wikkel je lichten rond de takken. Zigzag een weg door de boom en werk in secties. Dit geeft je een betere spreiding dan rond de hele boom te lussen. Als je klaar bent met een gedeelte, ga je naar de volgende. Wanneer je de top bereikt en je lichten ophouden, wikkel ze dan om de boomtop of laat ze langs de achterkant van de boom lopen.

Net kerstverlichting

 

Van kaarsjes naar LED kerstboomverlichting

In 1882 werd voor het eerst een elektrische verlichting aangebracht in een echte kerstboom. Dat werd gedaan door Edward Johnson, een collega en vriend van Thomas Edison. Tot op de dag van vandaag maakt kerstboomverlichting de kerstboom compleet. Inmiddels hebben de kaarsjes onder andere plaatsgemaakt voor duurzame en energiezuinige LED- kerstverlichting. LED-kerstlichtsnoeren verbruiken tot 75 procent minder energie en gaan tot 10 keer langer mee dan traditionele lichtsnoeren. Wij bieden verschillende soorten kerstboomverlichting, van 10 tot 3000 kerstlampjes, met en zonder snoer. 

Veilige en flexibele kerstverlichting

Ook koppelbare verlichting van Luca Connect is ideaal als kerstboomverlichting. Deze verlichting is één van de veiligste en meest flexibele decoratieve kerstverlichting die te koop is. Luca connect kerstboomverlichting is zowel verkrijgbaar met LED lampjes als met 'gewone' lampjes. Naast Luca connect hebben wij kerstboomverlichting van onder andere Lumineo en Koopman. Bestel vandaag nog jouw favoriete kerstboomverlichting op KoopKerstverlichting.nl. We bezorgen onze producten snel en voor een eerlije prijs. Bij een bestelling vanaf €44,95 bezorgen we helemaal gratis.

Ons assortiment kerstboomverlichting

Onze tuincentra