Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Kerstboomverlichting

Daar staat hij dan, de net aangeschafte (kunst)kerstboom.  Hoewel hij van zichzelf al mooi is, is een kerstboom niet compleet zonder kerstboomverlichting en kerstballen.

Van kaarsjes naar LED kerstboomverlichting

In 1882 werd voor het eerst een elektrische verlichting aangebracht in een echte kerstboom. Dat werd gedaan door Edward Johnson, een collega en vriend van Thomas Edison. Tot op de dag van vandaag maakt kerstboomverlichting de kerstboom compleet. Inmiddels hebben de kaarsjes onder andere plaatsgemaakt voor duurzame en energiezuinige LED kerstverlichting.

Wij bieden verschillende soorten kerstboomverlichting, van 10 tot 2040 kerstlampjes, met en zonder snoer. Clusterverlichting is een ideale vorm van kerstboomverlichting. Doordat de kerstlampjes al over diverse snoeren verdeeld zijn, wordt snel en gemakkelijk een zee van lichtjes gecreëerd. 

Veilige en flexibele kerstverlichting

Ook koppelbare verlichting van Luca Connect is ideaal als kerstboomverlichting. Luca connect is één van de veiligste en meest flexibele decoratieve kerstverlichting die te koop is. Luca connect kerstboomverlichting is zowel verkrijgbaar met LED lampjes als met gewone lampjes.

Naast Luca connect hebben wij kerstboomverlichting van onder andere Lumineo en Koopman.

Klik hier voor ons complete assortiment kerstboomverlichting.

Onze tuincentra