Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

LED kerstverlichting

Kerst is het feest van licht en dus mag ook in jouw kerstig versierde huis kerstverlichting zeker niet ontbreken. Zowel binnen als buiten steelt kerstverlichting de show, dus uitpakken mag. En ben je bang dat kerstverlichting zorgt voor een enorme verhoging van de energierekening? Dankzij LED kerstverlichting hoef je je daar absoluut geen zorgen om te maken. Uit onderzoek blijkt dat, wanneer je een boom met zo'n zes- á zevenhonderd LED-lichtjes hebt, je nog geen euro per maand betaalt wanneer je deze dagelijks 8 uur laat branden. Je hoeft je kerstverlichting dus zeker niet uit te laten, zeker wanneer je voor een schitterend product uit onze LED-verlichting collectie kiest.

Veilige LED kerstverlichting

Tegenwoordig staat energiezuinig en duurzaam leven centraal, ook tijdens de kerstdagen. LED kerstverlichting is energiezuinig en heeft tevens een lange levensduur van tot wel 50.000 branduren. LED kerstverlichting wordt niet warm, waardoor het extra veilig om het in de kunstkerstboom te laten schitteren. De kerstlampjes kunnen ook nog eens tegen een stootje. De terugkerende ergernis van de zoektocht naar kapotte lampjes in de lichtsnoeren behoort daarmee tot het verleden. Tegenwoordig vind je LED-kerstverlichting in alle kleuren, vormen en maten. In ons assortiment vind je LED-verlichtingsproducten voor zowel binnen als buiten. Denk aan lichtslingers, gordijnverlichting, LED-verlichting op batterijen en ijspegelverlichting. Ook hebben we draadverlichting met minilampjes die perfect kunnen worden verwerkt in een krans of kerststukje.

Icicle verlichting

 

LED kerstboom

Eén van onze favoriete producten is de vlaggenmast kerstboom van Fairybell. Niet alleen de naam klinkt magisch; de producten zijn dat ook. Met de vlaggenmast verlichting van Fairybell maak je van deze kerstperiode iets heel bijzonders. De unieke LED verlichting is makkelijk te bevestigen aan een bestaande vlaggenmast om zo een spectaculaire kerstboom te creëren. Je hebt Fairybell kerstbomen tot wel 12 meter! Ook als je geen vlaggenmast hebt, kan je een LED kerstboom kopen. De versies onder de 6 meter hebben een eigen mast, inclusief grondpin om ‘m eenvoudig te bevestigen. Wil je tot grotere hoogte stijgen? Er zijn ook deelbare aluminium vlaggenmasten te koop die tot wel 8 meter kunnen reiken.

Fairybell

 

Luca Connect 24 en Lumineo

In ons uitgebreide assortiment vind je LED kerstverlichting in veel soorten en maten, zowel voor binnen als voor buiten. Je hebt al LED-kerstverlichting in huis vanaf €1,99.  Wij leveren LED kerstverlichting van A-merken als Luca en Lumineo. Lumineo heeft verlichting in allerlei soorten en maten, van lichtobjecten tot kerstboomverlichting. Luca Connect 24 LED is professionele koppelbare LED kerstverlichting, geschikt voor particulier gebruik. Het is één van de veiligste en meest flexibele decoratieve kerstverlichting die te koop is. De lampjes hebben een goede lichtsterkte in een prachtige, sfeervolle warm-witte kleur, zijn energiezuinig en hebben een zeer lange levensduur. Leuk voor de uitstraling van je huis en tuin, maar ook zeker voor je portemonnee! Misschien wil je de goot of de gehele schutting dit jaar wel verlichten? Met de koppelbare LED-lampjes van Luca heb je heel veel meters lang plezier van je schitterende lampjes.

Ons assortiment LED kerstverlichting

Onze tuincentra