Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

LED kerstverlichting

Kerst is het feest van licht en verlichting speelt daarbij de hoofdrol. Zowel binnen als buiten steelt de kerstverlichting de show. Compleet gedecoreerde tuinen met alle soorten en kleuren kerstverlichting worden afgewisseld met subtiel versierde huizen. Kerstverlichting zorgt al snel voor een verhoging van uw energierekening, maar dankzij LED kerstverlichting hoeft dit niet meer.

Veilige LED kerstverlichting

Tegenwoordig staat energiezuinig en duurzaam leven centraal, ook tijdens de kerstdagen. LED kerstverlichting is energiezuinig en heeft tevens een lange levensduur. LED kerstverlichting wordt niet warm, waardoor het extra veilig is voor bijvoorbeeld in de kunstkerstboom en de kerstlampjes kunnen tegen een stootje. De terugkerende ergernis van kapotte lampjes in de lichtsnoeren behoort daarmee tot het verleden.

Luca Connect 24 en Lumineo

In ons uitgebreide assortiment vindt u LED kerstverlichting in veel soorten en maten, zowel voor binnen als voor buiten. U heeft al LED kerstverlichting in huis vanaf € 1,99.  Wij leveren LED kerstverlichting van Luca Connect 24, Lumineo en Lumineo – Durawise.

Klik hier voor ons complete assortiment LED kerstverlichting.

Onze tuincentra