Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Luca Connect xp koppelbare kerstverlichting

Luca Connect XP koppelbare kerstverlichting is ideaal voor het gebruik in bomen of kerstbomen, en in huizen en winkels. Het is één van de veiligste en meest flexibele decoratieve kerstverlichting die te koop is. Het Luca Connect xp koppelbare verlichting systeem kan gemakkelijk worden uitgebreid en kent een groot aantal accessoires.

Drie stappen

Start uw verlichtingsdecor altijd met de Startkabel. Bij stap 2 kunt u beginnen met het aansluiten van de verlichting die u wilt, zoals netten, lichtsnoeren en gordijnen. Stap 3 is extra. U kunt ervoor kiezen om de verlichting te splitsen.

Mogelijkheden

Er gelden twee regels om overbelasting van het Luca Connect xp koppelbare verlichting systeem te voorkomen.
Sluit maximaal 2.000 Watt op één startkabel aan. Het wattage van de startset of extra set staat op de verpakking van het product.

De totale lengte van het systeem na de aansluitkabel mag 100 meter zijn. Aangezien de snoeren in verschillende formaties kunnen lopen, hebben wij de snoerlengte van elke product omgerekend naar ‘systeemmeter’. Het aantal systeemmeters van elke product staat op de verpakking. Binnen deze twee regels zijn de mogelijkheden van Luca connect XP koppelbare verlichting ontelbaar.

Klik hier voor ons complete assortiment Luna Connect XP koppelbare verlichting.

Onze tuincentra