Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Luca Connect 24

Met Luca Connect 24 maakt u een verstandige keuze.
Deze LED kerstverlichting is van professionele kwaliteit voor binnen- en buiten gebruik, en is ook nog eens koppelbaar!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten

Een koppelbare LED kerstverlichting in een serie professionele lichtsnoeren, aangepast voor particulier gebruik. Deze Luca Connect 24 LED kerstverlichting is ideaal voor het gebruik in kerstbomen, en rond- en in huizen en winkels. Het is één van de veiligste, en meest flexibele decoratieve kerstverlichting die te koop is. De lampjes van de Luca Connect 24 LED koppelbare kerstverlichting hebben een goede lichtsterkte in een prachtige, sfeervolle warm-witte kleur, zijn energiezuinig en hebben een zeer lange levensduur.

Luca connect 24 in diverse soorten en maten.

Met luca connect 24 kan je alle kanten op, zowel in rechte lijnen langs het huis of met een icicle langs het raam. Maar je kan zelfs ook door gaan in de rest van de tuin. En dat maar met 1 transformator!

Hoe begin je? 

Je begint met een transformator. Deze zijn er in 2 maten, tot 700 lamps en 1500 lamps. Op deze transformator kan je direct de lampjes aansluiten of heb je meer ruimte nodig voordat je de lampjes erop kan zetten maak dan gebruik van een verlengkabel, deze verlengkabels zijn er in 3 meter en 10 meter. Heb je het start gedeelte helemaal klaar? dan kan je letterlijk alle soorten van luca connect 24 erop aansluiten.

Hoeveel kan op 1 transformator?

Dit hangt af van welke transformator je kiest. Kies je voor de gene met 700 lamps dan kunnen hier maximaal 700 lampjes op worden aangesloten, kies je voor de 1500 lamps dan kunnen er maar liefst 1500 lampjes op. 

Onze tuincentra