Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Luca connect XP

Decoreer de kerstboom, schutting, winkel, of de gevel van een woning met Luca Connect XP.
Luca Connect XP is kerstverlichting van professionele kwaliteit. Doordat Luca XP koppelbaar is kan je zelf de ideale kerstverlichting samen stellen in verschillende varianten.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 15 van 15 producten

Met Luca Connect XP haal je echte kwaliteits- 220 volt kerstverlichting in huis. De stevige rubberen kabels zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik, en beschikken over eenvoudige koppelstukken om de verlichting te verlengen.
Dit geeft u de mogelijkheid om lange stukken kerstverlichting door te verbinden aan elkaar. Hiermee kunt u een kerstboom, gevel van een huis- of winkel decoreren, of de gehele schutting volhangen met lampjes. De warm-witte gloeilampjes geven een gezellige warme sfeer, die ideaal is voor kerst.

Luca connect XP in diverse soorten en maten.

Met luca connect xp kan je alle kanten op, zowel in rechte lijnen langs het huis of met een icicle langs het raam. Maar je kan zelfs ook door gaan in de rest van de tuin. En dat maar met 1 stekker!

Hoe begin je? 

Je begint met een startkabel, dit is niet meer dan een stekker. Deze zijn er met een lengte van 1,8 meter en 5 meter. Op deze startkabel kan je direct de lampjes aansluiten of heb je meer ruimte nodig voordat je de lampjes erop kan zetten maak dan gebruik van een verlengkabeldeze verlengkabels zijn er in 2 meter en 5 meter. Heb je het start gedeelte helemaal klaar? dan kan je letterlijk alle soorten van luca connect XP erop aansluiten.

Hoeveel kan op 1 stekker?

Op 1 stekker kan maar liefst 100 systeem meters worden aangesloten. De systeem meters staan aangeven bij de producten en op de doos. Dan denk je natuurlijk 100 systeem meters is niet veel, maar niets is minder waard. Neem de normale streng van 10 meter, deze is 10 systeem meters dit betekend dat je op 1 stekker maar liefst 10 x 10 meter kan aansluiten! Of wil je het hele huis rond hangen met icicle verlichting dan kan je 7 x 3 meter aan één stuk ophangen.

Onze tuincentra