Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Luca Connect XP

Kerst is het seizoen van betovering en warmte, en met Luca Connect XP koppelbare kerstverlichting haal je de hoogste kwaliteit in huis om je kerst nog stralender te maken. Luca Connect XP is een revolutionaire serie van Luca Lighting, ontworpen om je kerstdecoratie naar een hoger niveau te tillen. Met deze 220 volt kerstverlichting ben je verzekerd van flexibiliteit en een gezellige sfeer die perfect past bij de feestdagen. Bestel jouw kerstlampjes vandaag nog op KoopKerstverlichting.nl.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95  

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen     Voor 15:00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten

Duurzame en veelzijdige koppelbare kerstverlichting

Een van de kenmerken die Luca Connect XP echt onderscheidt, is het duurzame ontwerp. De stevige rubberen kabels van deze verlichting zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over weersinvloeden. Regen, sneeuw of zonneschijn, Luca Connect XP kan het allemaal aan. Bovendien zijn de kabels uitgerust met eenvoudige koppelstukken waarmee je de verlichting moeiteloos kunt verlengen. Hierdoor heb je de vrijheid om lange stukken kerstverlichting met elkaar te verbinden en elke gewenste ruimte te decoreren.

Meer over Luca Lighting

Koop koppelbare kerstverlichting van Luca Lighting | KoopKerstverlichting.nl

Een warme sfeer met warm-witte gloeilampjes

De warm-witte gloeilampjes van Luca Connect XP zijn de kers op de taart. Ze verspreiden een gezellige, warme sfeer die perfect past bij de magie van Kerstmis. Deze gloeilampjes zorgen voor een tijdloze uitstraling en creëren een betoverende ambiance in en rondom je huis. Of je nu je kerstboom, gevel, schutting of tuin wilt decoreren, Luca Connect XP voorziet in alle mogelijkheden.

Flexibel en efficiënt

Een van de meest opvallende eigenschappen van Luca Connect XP is de ongekende flexibiliteit van het systeem. Met slechts één stekker kun je je verlichtingssysteem tot wel 100 systeemmeters uitbreiden. Wat zijn systeemmeters? Stel je voor dat je een standaard verlichtingsstreng van 10 meter hebt; deze telt als 10 systeemmeters. Dat betekent dat je op slechts één stekker tot wel 10 x 10 meter kunt aansluiten! Of als je een prachtige ijspegelverlichting wilt gebruiken om je hele huis te omringen, kun je maar liefst 7 x 3 meter aan één stuk ophangen. Eindeloos fonkelen dus...

Luca Connect XP accessoires

Eenvoudige installatie

Het installeren van Luca Connect XP is een fluitje van een cent. Je begint met een startkabel, die niets meer is dan een stekker. Deze startkabels zijn verkrijgbaar in lengtes van 1,8 meter en 5 meter. Je kunt direct de lampjes op deze startkabel aansluiten, of als je meer ruimte nodig hebt voordat je de lampjes plaatst, kun je gebruikmaken van verlengkabels. Deze verlengkabels zijn beschikbaar in lengtes van 2 meter en 5 meter, waardoor je maximale flexibiliteit hebt bij het creëren van je kerstverlichtingssysteem.

Wist je dat... Er ook koppelbare Luca LED-verlichting bestaat? Deze zogenaamde Luca Connect 24 lampjes zijn niet te mixen & matchen met de XP verlichting.

Luca Connect 24 LED

Koppelbare kerstverlichting Luca XP kopen op KoopKerstverlichting.nl

Met Luca Connect XP kun je alle kanten op. Of je nu rechte lijnen langs je huis wilt creëren, met ijspegels langs je ramen wilt schitteren, of zelfs je hele tuin wilt verlichten - het kan allemaal met slechts één stekker. Het systeem is ontworpen om aan al je kerstverlichtingsbehoeften te voldoen, hoe groot of klein ze ook zijn. Geniet van de duurzaamheid, flexibiliteit en warme sfeer die deze verlichting met zich meebrengt. Het is tijd om je kerst nog stralender te maken en de magie van de feestdagen te omarmen. Bestel jouw kerstverlichting vandaag nog op KoopKerstverlichting.nl!

Klantenservice

Koop koppelbare kerstverlichting van Luca Lighting | KoopKerstverlichting.nl

Onze tuincentra