Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Piek kerstboom

Kerstmis staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om onze huizen te hullen in een magische sfeer. Het versieren van de kerstboom is een van de hoogtepunten van het seizoen, en wat maakt de kerstboom nu compleet? De piek! Het is het ornament dat de hoogste top van de boom siert en als een magische ster de aandacht trekt. Laten we eens duiken in de wereld van kerstboomtoppers en ontdekken waarom ze de kers(t) op de kerstboom zijn. We verzenden jouw kerstboom piek rap en zorgvuldig verpakt zodat jij 'm snel een plekje op de boom kunt geven.

 Gratis bezorging vanaf € 44,95  

 Ruilen of retourneren binnen 14 dagen     Voor 15:00 uur besteld, doorgaans de volgende dag in huis
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie

Er zijn geen producten gevonden.

Piek kerstboom: de betekenis

Waar komt de traditie van de kerstboomtopper eigenlijk vandaan? De piek symboliseert vaak de ster van Bethlehem die de wijzen de weg wees naar de geboorteplaats van Jezus. Het staat voor het licht in de duisternis en herinnert ons aan de ware betekenis van Kerstmis. Bovendien vertegenwoordigt de piek de hoogste top van de kerstboom, wat de boom zelf als een symbool van hoop en vernieuwing benadrukt. We hebben daarom heel wat fonkelende piek sterren in ons assortiment. Om het je extra makkelijk te maken, zitten deze pieken veelal in pakketten met bijpassende kerstballen. Zo weet je zeker dat je kerstboom er mega stijlvol uit komt te zien.

Creatief met een piek

Kerstboomtoppers zijn niet beperkt tot alleen de top van je kerstboom. Ze vormen veelzijdige decoratieve stukken die je op verschillende manieren in je huis kunt gebruiken. Naast het sieren van je kerstboom, kunnen ze dienen als prachtige tafeldecoraties, waarmee je je kerstdiner een extra feestelijke uitstraling geeft. Ook kun je kerstboomtoppers in andere ruimtes in huis plaatsen, zoals op een schouw, een vensterbank, of zelfs als het stralende middelpunt van een feestelijk gedekte eettafel - bijvoorbeeld op een mooie wijnfles! Hierdoor kun je de betovering van Kerstmis verspreiden door je hele huis en elke ruimte omtoveren tot een sfeervolle feestlocatie. Dus denk creatief en ontdek de veelzijdige toepassingen van deze prachtige kerstdecoraties!

Kerstballen

Perfecte kerstboom piek tips

De piek is het item dat je kerstboom die finishing touch geeft. Hoe je de zoektocht naar de perfecte piek start? Dit zijn onze tips:

  • Bepaal de stijl: Overweeg welke stijl het beste past bij je kerstdecoratie. Wil je een traditionele, moderne, of rustieke uitstraling?
  • Grootte telt: Zorg ervoor dat de piek niet te groot of te klein is voor je boom. De verhouding is belangrijk, dus meet je boom voordat je (online) gaat winkelen.
  • Veilig bevestigen: Zorg ervoor dat de piek stevig op de top van de boom kan worden bevestigd om te voorkomen dat deze valt.
  • Kleurcoördinatie: Denk aan de kleuren van de kerstballen en andere versieringen in je boom bij het kiezen van de kleur van de piek. Coördinatie zorgt voor een samenhangend uiterlijk.

Slingers & lametta

Wees creatief met een kerstboom piek. Koop 'm op KoopKerstverlichting.nl.

Piek kerstboom: koop 'm bij KoopKerstverlichting.nl!

Of je nu kiest voor een traditionele gouden ster, een moderne kunstzinnige piek, of een gepersonaliseerde creatie, de kerstboomtopper is het ornament dat de aandacht trekt en je boom laat stralen als nooit tevoren. Het is de kers op de kerstboom, het puntje op de i, en het symbool van de feestelijke sfeer die Kerstmis zo bijzonder maakt. Ook kan je er lekker creatief mee aan de gang! Dus ga op zoek naar de perfecte piek en laat je boom de ster van het seizoen zijn. Bij vragen over je bestelling zijn we 6 dagen per week bereikbaar. Vrolijk kerstfeest!

Klantenservice

Onze tuincentra