Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Rice lights

Deze mooie kleine kerstlampjes lijken niet op te vallen maar niets is minder waar. Hoewel de lampjes niet groter zijn dan een rijstkorrel geven ze wel voldoende licht in de kerstboom te laten opvallen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 41 producten

Basic lights ook wel bekend als rice lights staan bekend om hun kleine lampjes, ter grootte van een rijstkorrel. De basic lights geven een warme kleur af. De kleinere maten zijn gemakkelijk te gebruiken voor kransen en guirlandes. De basic lights hebben een dun snoer, hierdoor vallen deze niet op in een kerstboom of guirlande/krans.

Basic Rice lights in diverse maten en kleuren

De basic lights zijn er in diverse kleuren en maten. De lengte begint vanaf 3 meter met 40 lampjes, tot 34 meter met 1500 lampjes. Wilt u wat meer lampjes dicht op elkaar? Kies dan voor de Rice light compact. Deze lampen liggen nog dichter op elkaar. Hierdoor lijkt uw kerstboom nog meer verlicht. Vaak word er gedacht bij LED verlichting dat de kleur van de verlichting heel koel wit is, maar bij de basic lights van Lumineo is dat zeker niet het geval. De klassiek warme kleur lijkt het meest op een gewone gloeilamp. Maar uiteraard is er natuurlijk ook nog de multicolour als u eens echt wilt uitpakken.

Welke maat past bij welke boom?

150 cm:   -  minimaal 200 lamps
200 cm:   -  minimaal 350 lamps
250 cm:   -  minimaal 500 lamps
300 cm:   -  minimaal 750 lamps
400 cm:   -  minimaal 1500 lamps

Onze tuincentra