Vragen? neem gerust contact met ons op via 023-5581528 of [email protected]

Clusterverlichting

Clusterverlichting is kerstverlichting waarbij een boel kleine lampjes samen een cluster vormen. Dit geeft een spectaculair effect in de kerstboom.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 15 van 15 producten

Clusterverlichting LED is ideaal om in een kerstboom te gebruiken. U tovert uw kerstboom in een handomdraai om tot een waar licht paradijs. Met clusterverlichting heb je geen last meer van draden, clusterverlichting bestaat namelijk uit één snoer met heel veel kleine lampjes op korte afstand van elkaar. Dit maakt clusterverlichting perfect geschikt voor het uitlichten van uw kerstboom..

Clusterverlichting in diverse maten en kleuren

Clusterverlichting is er in vele maten en kleuren. De verlichting begint bij 3 meter met 448 lampjes, en loopt op tot 17 meter met 2040 lampjes. Wil je een warme sfeer creëren kies dan voor de klassiek warme kleur, wil je dat de verlichting toch meer opvalt kies dan voor de warm-witte kleur. Nieuw bij Lumineo cluster verlichting is de timer en de dimmer. De cluster met timer is ideaal om stroom te besparen in de winter! De cluster met timer brand 8 uur en gaat daarna vanzelf weer uit. Zet je de verlichting om 16:00 aan dan zal deze om 00:00 weer uit gaan. Ook is er de dimmer, deze zorgt ervoor dat je de verlichting nog lichter kan laten worden. Benieuwd welke een timer en dimmer hebben? Klik hier

Welke maat past bij welke boom?

  • 150 cm  -   minimaal 588 lamps
  • 200 cm  -   minimaal 768 lamps
  • 250 cm  -   minimaal 1120 lamps
  • 300 cm  -   minimaal 2040 lamps
  • 400 cm  -   minimaal 3000 lamps
Onze tuincentra